om oss

SkinClinic er en profesjonell klinikk med fokus på hud, helse og estetikk. Vi utfører godt dokumenterte behandlinger, er opptatt av naturlige resultater og benytter oss kun av anerkjente merkevarer. Alle behandlinger utføres av kosmetisk dermatologisk sykepleier eller spesialist i estetisk medisin.

Hvem vi er

LINDA KRISTINE TARALDSEN

EIER & KOSMETISK DERMATOLOGISK SYKEPLEIER

Linda har en bachelorgrad i sykepleie fra høyskolen i Akershus i 2011. Hun har jobbet på Akershus universitetssykehus fra 2008-2016, og tar fortsatt en vakt en gang i blandt der.

Linda har videreutdanning i kosmetisk dermatologi fra hudpleieakademiet 2014. Linda er også sertifisert på høyeste nivå innen Allergan og Teoxane, og har de siste årene deltatt på en rekke kongresser, kurs og konferanser i inn og utland. Linda er også utdannet klinisk spesialist i hypnoterapi i 2018, og kan med dette hjelpe pasienter med å bli kvitt uvaner som for eksempel røyk og snus. Fra 2019 er holder også Linda kurs i fillerinjeksjoner i regi av Teoxane.

Eva Donovalova

Ansvarlig Lege og tatovør

Eva Donovalova er utdannet lege og har også jobbet som tatovør i flere år. Hun tilbyr både legetjenester, tatovering og har også opparbeidet seg  god erfaring med ulike injeksjon, hud og laserbehandlinger.

ANN KRISTIN BLIX

KOSMETISK DERMATOLOGISK SYKEPLEIER

Hun har vært autorisert sykepleier siden 2000, og har senere tatt videreutdanning innen kosmetisk dermatologisk sykepleie ved Hudpleieakademieti 2014. I tillegg er hun utdannet fotterapeut.

Ann Kristin er sertifisert innen en rekke estetiske behandlinger, og er opptatt av å alltid være faglig oppdatert. Hun har derfor de siste årene deltatt på flere kongresser, kurs og konferanser, både i inn- og utland

Julie Lukkassen

KOSMETISK DERMATOLOGISK SYKEPLEIER

Julie er 33 år og utdannet kosmetisk dermatologisk sykepleier. Hun er å finne i klinikken på Jessheim onsdag og torsdag, og de andre dagene jobber hun på SkinClinic Hønefoss som hun selv er eier og driver av. Vil du booke hos Julie i Hønefoss kan du gå inn på www.skinclinichonefoss.no
Hønefoss, og du kan booke time hos henne der på www.skinclinichonefoss.no

LINDA JOHNSEN

FOTTERAPAUT

Linda Johnsen driver Min klinikk og leier lokaler hos oss på Skinclinc Jessheim. Linda er fotterapeut og tilbyr en rekke behandlinger som soneterapi, akupunktur, otopati i tillegg til fotterapi. Linda har en egen hjemmeside med meny og kontaktinformasjon: www.minklinikk.no og kan også kontaktes på linda@minklinikk.no

Simona Vaitkiene

Negledesigner

Simona har flere års erfaring som negledesigner og stadig utvikler seg med nye kurs. Simona er også utdannet PMU artist og tilbyr makeup behandlinger. 

HELENE WINTHER

KOSMETISK DERMATOLOGISK SYKEPLEIER

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier på SkinClinic Drammen
Helene er utdannet sykepleier (2009) med videreutdanning innen kosmetisk dermatologi fra SenZie Akademiet og Universitetet i Sørøst-Norge (2017). Hun har erfaring som lærer og kursholder i filler- og botulinum toxin fra både SenZie Akademiet og for Noscomed. Nå underviser hun for Esthetica.
Hun er best kjent som @hudsykepleieren på Instagram og har også skapt podcasten “Skin Deep” med gjester fra inn- og utland innen den estetisk-medisinske bransjen. Helene har spesialisert seg på injeksjonsbehandlinger og hudforbedring med ulike kombinasjonsbehandlinger.
Hun legger vekt på at du skal føle deg hørt og sett som hennes pasient. For å booke time hos Helene i Drammen kan du gå inn på www.hudsykepleieren.no

Hva våre kunder sier