Behandlinger

Vi på SkinClinic Jessheim tilbyr en rekke behandlinger innenfor injeksjoner, hud, lasere, negler, fotterapi, sykepleie og legetjenester.

Vi bruker kun kvalitetsprodukter som Teosyal, Juvederm, Profhilo, Revok50, Sunekos, Gouri, Karisma, Dr Cyj Hair filler, Innoaesthetics sine peelinger og mesoterapi, den orginale hydrafacialmaskinen, Nordyx tråder og vi bruker Janssen, Neostrata og Environ i våre hudpleiebehandlinger.

Laserne våre er fra den italienske produsenten Quanta systems (vi har alexandrite, nd-yag og q-switched laser) som kan brukes til hårreduksjon, fjerne blodkar, pigmentflekker, neglesopp, tatoveringer og hudforbedring).

Vi tilbyr også PRP behandlinger, medisinsk rynkebehandling, fettfjerning med injeksjon, spherofll (elektrokirurgi), sykepleietjenester og legetimer hos allmennlege.

Av produkter har vi et stort sortiment med produkter fra Neostrata, Environ, MELINE, COSRX, Purito, La’dor, IUNIK, Heliocare og I’m from.

Avdeling Oslo

Vi har det samme behandlingstilbudet på vår avdeling i Oslo, men her har vi ikke lasere eller hydrafacialmaskin. I Oslo har vi i tillegg til lege og sykepleiere en hudterapeut som tilbyr voksbehandling, brynslaminering og en rekke andre hudpleiebehandlinger.

 

Her kan dere se menyer og priser hos våre andre avdelinger:

Avdeling

Hønefoss www.skinclinichonefoss.no

Avdeling

Drammen www.hudsykepleieren.no

Avdeling

Lillestrøm: www.skincliniclillestrom.no