Teosyal

TEOSYAL er utviklet av “TEOXANE Laboratories” i Genève. TEOSYAL regnes i dag som en av de største hyaluronsyre filler produsentene i verden, og deres produkter blir stadig mer og mer poulære.

Skinclinc i Jessheim benytter kun kvalitets produkter fra Teosyal i våre behandlinger for å sikre best mulig resultat for våre kunder.

TEOSYAL Øker hudens eget forråd av hyaluronsyre. Etter hvert som vi blir eldre mister huden spenst og elastisitet, ansiktslinjer blir mer fremtredende og leppevolumet reduseres. Ung hud holder seg glatt og rynkefri bl.a. på grunn av sitt innhold av hyaluronsyre. Som en del av den naturlige aldringsprosessen synker nivået av denne bestanddelen og huden mister sin evne til å absorbere vann. Dermed oppstår rynker. Teosyal tilfører huden volum, slik at rynker og linjer jevnes ut og fører til et yngre utseende med umiddelbar effekt. Eksempler på typiske områder som behandles er rynker mellom øynene, rynker rundt munn, dypere linjer fra nesen (nasolabial fure) og munnvikene, leppekontur, leppeforstørrelse. Selve behandlingen med fillere utføres under en lett lokal bedøvelse, noe som effektivt reduserer smerte til et minimum. Den skånsomme behandlingen gjør at du umiddelbart vil kunne gjenoppta normal aktivitet. Behandlingen varer fra 6-12 mnd.

Teosyal for lepper:
 Teosyal er et fantastisk produkt om man ønsker seg en mer definert leppekontur, rette opp asymmetri eller få tilført mer volum. Teosyal tilfører fukt og jevnhet til leppene.  Det benyttes alltid bedøvelseskrem ved leppebehandling, slik at man opplever minimalt med ubehag fra stikkene.  Det er normalt å føle noe ubehag i form av, hevelse, rødhet/blåmerker eller ømhet i det behandlede området. Dette går som regel over etter noen dager, maksimalt 1–2 uker.  Teosyal inneholder hyaluronsyre som ligner kroppens egen. Hyaluronsyre har en unik evne til å tiltrekke seg fuktighet som gjør at effekten opprettholdes selv etter at geleen i stoffet har begynt å løse seg opp. Det er minimal risiko for allergiske eller hypersensitive reaksjoner.  Leppebehandlingen gir i de fleste tilfeller umiddelbar effekt. Effekten av behandlingen varer i gjennomsnitt ca 6 mnd. avhengig av hudtype, livsstil og alder.

Teosyal Redensity
Har DU trøtt gusten og sliten hud? Hvorfor ikke forsøke en behandling med Light facelift. Dette er en helt ny behandling som gjenvinner hudens glød. En mellomting mellom tradisjonelle fillere og mesoterapi. Hensikten er å revitalisere huden volum, fuktighet og farge. Behandlingen heter Teosyal Redensity. Denne behandlingen kan kvinner og menn i alle aldre ha nytte av. Siden Redensity inneholder en kombinasjon av hyaluronsyre og mesoterapi, vil huden få den beste cocktailen på markedet. Huden får fuktighet, foryngelse og restaurering. Med flere småstikk vil huden få tilbake sin vitalitet. Redensity inneholder aminosyrer, mineraler, vitamin og hyaluronsyre- det siste gir huden skikkelig fuktighet. For optimalt resultat anbefales 3 behandlinger med 3 ukers intervall, selv om du kan se resultat etter første behandling.  Når huden aldres mister den fastheten, det betyr at vi får furer i ansiktet. Disse furene minsker hudens mulighet til å reflektere lyset, og fører til partier i ansiktet med mørke skygger, som under øyne og rundt nese og overmunn. Teosyal Redensity er designet for å gjøre noe med dette. Ved å følge dette behandlingsprogram vil hudens gjenvinne sin mykhet, tetthet og glød.

Andre Artikler

Om Juvederm

Hva er Juvéderm og fillere?Juvéderm er en filler som brukes til å gjenopprette hudens volum, slette rynker og folder i ansiktet, samt gjenvinne leppenes utseende.

Les artikkelen »

Teosyal

TEOSYAL er utviklet av “TEOXANE Laboratories” i Genève. TEOSYAL regnes i dag som en av de største hyaluronsyre filler produsentene i verden, og deres produkter

Les artikkelen »