Skinclinic Jessheim

SkinClinic

Er en profesjonell klinikk med fokus på hud, helse og estetikk. Vi utfører godt dokumenterte behandlinger, er opptatt av naturlige resultater og benytter oss kun av anerkjente merkevarer. Alle behandlinger utføres av kosmetisk dermatologisk sykepleier eller spesialist i estetisk medisin. Vi holder til i fine lokaler i Storgata 11, 2050 Jessheim og har bra med parkeringsmuligheter.

Har du spørsmål om våre behandlinger eller ønsker å bestille time kan du gjerne kontakte oss via vårt kontakt skjema. Vi besvarer alle henvendelser fortløpende.

Fagpersonell Skinclinic

Linda Kristine Taraldsen

Eier & Kosmetisk dermatologisk sykepleier

hudpleie oslo

Linda har en bachelorgrad i sykepleie fra høyskolen i Akershus i 2011. Linda har og en videreutdanning i kosmetisk dermatologi fra hudpleieakademiet i 2014.. Linda er sertifisert på høyeste nivå innen juvederm, og har de siste årene deltatt på en rekke kongresser, kurs og konferanser i inn og utland. Linda er og utdannet klinisk spesialist i hypnoterapi i 2018

Trude Granmo Ribe

Sykepleier & Kosmetisk dermatologisk sykepleier

hudpleie oslo

Trude er utdannet sykepleier i 2007 og var ferdig utdannet kosmetisk dermatologisk sykepleier i 2018. Trude kurses for tiden i juvederm og hos en rekke andre leverandører for å kunne tilby deg det beste av hud, laser og injeksjonsbehandlinger. Trude er opptatt av naturlige resultater og god hudhhelse.

Dr. Harald Høvik

Ansvarlig lege

Dr. Harald Høvik er klinikkens ansvarlige lege. Han er både å finne her i klinikken i tillegg til at han jobber på Oslo skadelegevakt. Harald utfører småkirurgi som fjerning av piercinghull/utvidete øredobbhull, medisinsk rynkebehandling og fillerbehandling med teosyal og juvederm. Harald utfører også laser og gjør legekonsultasjoner.

Bestill Time

 

Her finner du oss

Skinclinic Jessheim
Storgata 11, 2050 Jessheim
Tlf: 47 24 30 36