Om oss

Fagpersonell Skinclinic

Linda Kristine Taraldsen
Eier & Kosmetisk dermatologisk sykepleier

hudpleie-spesialist-jessheim-skinclinicLinda har en bachelorgrad i sykepleie fra høyskolen i Akershus i 2011. Linda har og en videreutdanning i kosmetisk dermatologi fra hudpleieakademiet i 2014.. Linda er sertifisert på høyeste nivå innen juvederm, og har de siste årene deltatt på en rekke kongresser, kurs og konferanser i inn og utland. Linda er og utdannet klinisk spesialist i hypnoterapi i 2018

Trude Granmo Ribe
& Kosmetisk dermatologisk sykepleier

hudpleie-spesialist-jessheim-skinclinicTrude er utdannet sykepleier i 2007 og var ferdig utdannet kosmetisk dermatologisk sykepleier i 2018. Trude kurses for tiden i juvederm og hos en rekke andre leverandører for å kunne tilby deg det beste av hud, laser og injeksjonsbehandlinger. Trude er opptatt av naturlige resultater og god hudhhelse.

Dr. Harald Høvik
Ansvarlig lege

adeelDr. Harald Høvik er klinikkens ansvarlige lege. Han er både å finne her i klinikken i tillegg til at han jobber på Oslo skadelegevakt. Harald utfører småkirurgi som fjerning av piercinghull/utvidete øredobbhull, medisinsk rynkebehandling og fillerbehandling med teosyal og juvederm. Harald utfører også laser og gjør legekonsultasjoner.