Om Juvederm

Hva er Juvéderm og fillere?
Juvéderm er en filler som brukes til å gjenopprette hudens volum, slette rynker og folder i ansiktet, samt gjenvinne leppenes utseende. Juvederm kan kan også brukes til å tilføre huden mer fuktighet, og til å gjenopprette volum i haken og kinnbena ved å gjøre dem mer markert. Fillere gir mye av den samme effekten som facelifts, men uten kirurgi.

Det er klinisk dokumentert at Juvederm reduserer aldringstegn og gjenfukter huden på en effektiv måte, Juvederm serien er derfor et populært valg ved behandling av linjer og rynker. Til forskjell fra andre fillere er den ikke granulær, noe som betyr at geléen glir lett inn i huden og gir et jevnt, naturlig og følbart resultat

Behandlingen fungerer ved å gjøre injeksjoner med svært tynne nåler i området eller rynkene for å fylle dem opp. Behandlingen tar kun mellom 15 og 30 minutter, og ettersom Juvéderm inneholder 0,3 % av bedøvelsesmiddelet Lidokain er behandlingen både behagelig, enkel og rask. Resultatet etter behandlingen kommer dessuten helt umiddelbart.

Slik virker Juvéderm:
Virkestoffet i Juvéderm er hyaluronsyremolekyler som er svært like kroppen sin egen hyaluronsyre. Sammen med elastin og kollagen er hyaluronsyre viktige komponenter i hudens bindevev, og hyaluronsyren trekker til seg og binder vann, noe som bidrar til å opprettholde effekten i opptil ett år.

Effekt og varighet:
Effekten varer vanligvis mellom 6 og 12 måneder, men det er individuelle variasjoner. For å opprettholde effekten må man derfor ta nye injeksjoner når effekten begynner å minske. Juvéderm VOLUMA kan vare opptil 18 måneder.

Bivirkninger:
Det er liten risiko for bivirkninger ved bruk av Juvederm, men man må regne med litt ømhet og hevelse i området rundt injeksjonen i 1 – 3 dager etter behandlingen. Rødme eller misfarging grunnet hudblødning er sjeldent, men kan forekomme lokalt. Det er veldig lav risiko for allergi, og man trenger derfor ikke å ta en allergitest i forkant av behandlingen.

Det kan oppstå andre bivirkninger, men disse er svært sjeldne, og du vil få mer informasjon om disse før behandlingen.

De aller fleste kan behandles med Juvéderm, men gravide, ammende og personer som har allergi mot noe av innholdet kan ikke ta behandlingen.

Andre Artikler

Om Juvederm

Hva er Juvéderm og fillere?Juvéderm er en filler som brukes til å gjenopprette hudens volum, slette rynker og folder i ansiktet, samt gjenvinne leppenes utseende.

Les artikkelen »

Teosyal

TEOSYAL er utviklet av “TEOXANE Laboratories” i Genève. TEOSYAL regnes i dag som en av de største hyaluronsyre filler produsentene i verden, og deres produkter

Les artikkelen »