Hydrafacial

Hva er hydrafacial?

HydraFacial er en effektiv og behagelig hudpleiebehandling som renser porene i dybden og tilfører næringsstoffer som beskytter og gjenoppbygger huden. Etter en HydraFacial-behandling, vil du merke umiddelbare resultater. Huden vil føles jevnere, mykere og mer hydrert som et resultat av de eksfolierende syrene og fuktighetsgivende ingrediensene som brukes. Du kan også merke en svak reduksjon i hevelse på grunn av god lymfedrenasje.
Ved gjentagende behandlinger, ser vi gode resultater på store porer, tørr og grov hud, akne, pigmentflekker og fine linjer og rynker.

I behandlingen rengjøres huden med lett vakuumsug i kombinasjon med ulike serum. Dette øker blod- og lymfesirkulasjonen, og døde hudceller og avfallsstoffer fjernes effektivt. Deretter tilføres næringsstoffer som antioksidanter, peptider og hyaluronsyre på en svært målrettet og effektiv måte for å behandle spesifikke hudproblemer og tilstander.

HydraFacial følger de samme trinnene i en grunnleggende medisinsk ansiktsbehandling: rensing og peeling, kjemisk peeling, ekstraksjoner og infusjon av serum. Alle de fire trinnene administreres gjennom forskjellige vedlegg på HydraFacial-enheten. Innretningen og bevegelsen av enheten øker lymfedrenasje og forbedrer sirkulasjonen i huden

Hvorfor HydraFacial?

Fuktbalanse og ren hud er grunnlaget for en frisk og sunn hud. Dehydrering av huden er et vanlig problem, spesielt på aldrende hud. HydraFacial gir maksimal hydrering og er en mild men svært effektiv hudbehandling.

Kan alle behandles?

HydraFacial behandling er utviklet for alle hudtyper. Selv de med den mest følsomme huden kan behandles. Aldersgrense 16 år

Andre hudbehandlinger