Profhilo

Er du lei av løs hud på hals, hender, ansikt og bryst? Profhilo er den nyeste og mest innovative behandling til disse områdene.
Profhilo kan også anvendes andre steder på kroppen, slik som på løs hud på armer, knær eller magen.
Med alderen mister vi kollagen, elastin samt hyaluronsyre i huden, noe som medfører en aldrende- og løs hud. Profhilo er utviklet til å gjenskape en naturlig foryngelse av huden, så bindevevsfibrene gjenskapes av kroppen selv.
Profhilo består af hyaluronsyre, som injiseres inn under huden via få stikk. Hyaluronsyren i Profhilo er helt annerledes oppbygd enn den vi kjenner fra fillers og skinboosters. Det naturlige sukkerstoffet er varmebehandlet på en bestemt måte, som sammen med dens unike formel gjør det mulig at stimulere hudens egen kollagen- og elastinproduksjon.

Profhilo har vunnet THE AESTHETICS AWARD som årets mest innovative behandling. Profhilo er verken en filler eller en skinbooster. Produktet anses for å være en bio-stimulator, da den får vår egen hud til å produsere store mengder av kollagen og elastin, som fører til at huden strammes opp og rynker glattes ut.

Hvordan foregår behandlingen?

Profhilo injiseres via meget få stikk i området med løs hud. Spredningen av produktet er stor, som gjør at hele huden blir forynget og ikke kun der hvor injeksjonen utføres. Profhilo øker ikke volumet i huden som ved filler injeksjoner, derfor blir resultatet aldri kunstig og unaturlig!

Etter behandling

Umiddelbart etter behandlingen kan stikkene, hvor injeksjonen er utført, ses. Det kan ligne små myggstikk. Disse forsvinner innenfor 12-24 timer. Det kan også oppstå forbigående blåmerker. 4 uker etter første injeksjon vil huden være betydelig strammet opp. Det anbefales da å utføre en behandling til. Resultatet av behandlingen er langvarig, og kan holde over et år.
Gravide og ammende behandles ikke.