Juvederm

Hva er hyaluronsyrefillere?

Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som finnes naturlig i kroppen. Det binder vann, fungerer som et smøremiddel og er svært viktig for; huden, bindevev, leddveske og øyne. Hyaluronsyre fungerer som en støtdemper i alle bevegelige deler av kroppen. Hyaluronsyre er også viktig for å transportere næringsstoffer.

Juvederm har gjort den livsviktige hyaluronsyren tilgjengelig som en gele vi trygt kan legge under huden, for å gjenoppbygge hudstruktur og gjenskape volum i ansiktet, rette ut linjer og rynker.

Fillerne vi bruker her i klinikken er 100% naturlige økologisk nedbrytbart, dette betyr at produktet brukes av huden som et reservoar i form av næring og fuktighet.

Juvederm gir et naturlig resultat, og er basert på moderne monofase cross-linking teknologi med hyaluronsyre som er identisk kroppens egen hyaluronsyre.

Hyaluronsyren brukes naturlig opp av kroppen og er derfor ikke permanent. Hvor lenge det varer varierer fra person til person, men også hvor i ansiktet den er satt. Leppefiller holder cirka 6 måneder, mens filler satt i kinn/kinnben holder opptil 18 måneder. Filler satt i rynker holder i cirka 9 måneder.

Hyaluronsyren er ikke-animalsk og er heller ikke testet på dyr.

Bivirkninger?

Hevelse og ømhet er vanlig. Blåmerker kan også oppstå. I sjeldne tilfeller kan man også få en infeksjon og medisinsk behandling vi da iverksettes.

Gravide/ammende behandles ikke.

Aldergrense: 18 år