LPG Endermologie

LPG Endermologie er en verdens ledende behandling for figurforming og behandling av cellulitt. Med mer enn 30 års erfaring og støtte fra vitenskapelige studier har LPG Endermologie, utviklet en unik og patentert teknologi som stimulerer huden på en naturlig måte, og øker cellens funksjon og metabolisme. Det er en 100% naturlig og smertefri behandlingsmetode som kan tilpasses til alle typer hudvev.

Hva er LPG Endermologie?

Det er en effektiv og behagelig metode som brukes i både ansikts- og kroppsbehandlinger. Behandlingen utføres ved hjelp av en maskin som med et vakuumsug masserer hele kroppen. 
Behandlingen former kroppen, og gir synlige resultater slik som forbedret hudstruktur, hudoppstramming, samt redusering av cellulitter og reduksjon av fettvev. Behandlingen forbedrer lymfesirkulasjonen som medfører at avfallsstoffer, toksiner og overflødig væske føres lettere ut av kroppen.
Det er den første cellulittbehandlingen som er godkjent av FDA (American Food and Drug Administration) i USA.

Hvordan fungerer LPG Endermologie?

Teknikken i LPG maskinen baseres på en unik og patentert metode, og har evnen til å behandle bindevev og underhudsfett svært effektivt. LPG-massasje er basert på både vakuum og vibrasjoner, som gjør det mulig å bryte ned fettansamlinger og stimulere kroppen til å fortsette å forbrenne fett. Behandlingen utføres ved at terapeuten benytter et massasjehode som masserer et avgrenset område, eller hele kroppen. Ved hjelp av to motoriske ruller dannes et vakuum når massasjehodet plasseres på huden, som «løfter» vevet. Dette øker sirkulasjonen i både blod og lymfesystemet med nesten 200%, og hjelper til med å skille ut giftstoffer og eventuelle unormale væskeansamlinger. Med denne økte blodsirkulasjonen er det også mindre sannsynlighet for at fettopphopninger og cellulitter forekommer. Som et resultat vil kroppens konturer og muskelytelse forbedres, og huden blir jevnere og fastere.

Hva er fordelene?

Den patenterte massasjeteknikken kan bidra til å redusere uønskede fettansamlinger, redusere vann i kroppen/ vannretensjon, forbedrer hudens fasthet, og redusere utseende av cellulitt.
For hver behandling kan du oppleve en mer definert kroppsfigur, og en jevnere og fastere hud med mindre synlig cellulitt.

LPG behandlingen stimulerer fettcellene i kroppen for å hjelpe deg med å:

  • Forbrenne fett raskere.
  • Stramme opp og gi huden et jevnere utseende.
  • Redusere synligheten av cellulitter.

Hva er fordelene?

Den patenterte massasjeteknikken kan bidra til å redusere uønskede fettansamlinger, redusere vann i kroppen/ vannretensjon, forbedrer hudens fasthet, og redusere utseende av cellulitt.
For hver behandling kan du oppleve en mer definert kroppsfigur, og en jevnere og fastere hud med mindre synlig cellulitt.

LPG behandlingen stimulerer fettcellene i kroppen for å hjelpe deg med å:

  • Forbrenne fett raskere.
  • Stramme opp og gi huden et jevnere utseende.
  • Redusere synligheten av cellulitter.

- Fettforbrenning

Med det nye patenterte Alliance-behandlingshodet gjør endermologie det mulig å jobbe målrettet for å redusere spesifikke områder på kroppen som er motstandsdyktige mot diett og trening (slik som armer, rygg, mage, midje, lår), Det er viktig å bemerke seg at LPG Endermologie lipomassage ikke fjerner overflødig fett fra kroppen. 

Behandlingen bidrar til at fettcellene løses opp og dermed frigjøres også energi fra disse. Fettcellene krymper og reduseres i omfang. Resultatet er en glattere hud, som er strammere og med et mer ungdommelig utseende.ed et mer ungdommelig utseende.

 

- Virker oppstrammende

Hudens elastisitet kan påvirkes av forskjellige faktorer. Vektendring, graviditet og alder er faktorer som får huden til å miste sin elastisitet. Dette vil påvirke hele kroppen, men det blir ofte mer synlig på visse områder, som ved innsiden av lårene, på magen og armene. Med LPG Endermologie kan man fokusere primært på områdene hvor kunden har utfordringer. 

Den unike teknikken vil også forbedrer kollagen- og elastinproduksjonen, noe som resulterer i en jevnere, fastere hud, i tillegg til en mer definert kroppsfigur.teknikken vil også forbedrer kollagen- og elastinproduksjonen, noe som resulterer i en jevnere, fastere hud, i tillegg til en mer definert kroppsfigur.

- Reduserer utseendet av cellulitt

Cellulitt rammer omtrent 90% av alle kvinner (selv de som er slanke og veltrente får også cellulitt), og er et resultat av både fettlagring i adipocytter (fettceller) og av vannretensjon i kroppen.

 LPG Endermologie gir en dyp massasje av hudens bindevev, sirkulasjonen forbedres, fett forbrennes og væske dreneres. Når blodsirkulasjonen øker er det mindre sannsynlig at fettansamlinger og cellulitter kommer til synet. På den måten behandler LPG flere av de grunnleggende årsakene til hvorfor cellulitt oppstår.fastere hud, i tillegg til en mer definert kroppsfigur.

Hvem passer LPG behandlingen for?

LPG Endermologie er et flott alternativ for de som leter etter en 100% naturlig og effektiv metode for å forme kroppen, som gir en fastere og jevnere hud, og som bidrar til å forebygge og behandle cellulitter. Det er også bra for de som ønsker å unngå omfattende prosedyrer slik som kirurgi. Vi har 18-års aldersgrense på denne behandlingen.oppstår.fastere hud, i tillegg til en mer definert kroppsfigur.

Hvor mange behandlinger er nødvendig?

Hver LPG Endermologie behandling varer i cirka 45 minutter, og kan utføres to-tre ganger i uken.
Du får tildelt en teknisk drakt som du har på deg under behandlingen. Den lette og pustende drakten effektiviserer og forenkler behandlingen. Etter behandlingen er det viktig å drikke mye vann, da behandlingen setter i gang flere prosesser i kroppen.

Resultatet av behandlingen vil variere avhengig av person, alder, kosthold og hormonelle betingelser. Best resultat oppnås i kombinasjon med en sunn livsstil. Flere opplever å se synlige resultater etter 5-7 behandlinger, men det anbefales generelt en sammenhengende kur med 10-12 økter for å se langvarige resultater. Når de ønskede resultatene er oppnådd, anbefales det å gjennomføre en behandling ca. hver 6. uke for å opprettholde og forbedre de første resultatene.oppstår.fastere hud, i tillegg til en mer definert kroppsfigur.

Andre hudbehandlinger