HIFU/Ultralift

Ultralift er en dokumentert, ikke kirurgisk behandling for oppstramming av hud i ansikt og på hals ved hjelp av ultralyd. Maskinen er spesialdesignet for å gi målrettet energi dypt ned i bindevevet, helt ned mot muskellaget, uten å skade muskulaturen. Det er også den eneste prosedyren hvor det benyttes ultralydbilder. Bindevevet reagerer med en oppstrammende effekt og dette fører til stimulering av kollagendannelsen med økte kollagenfibre i bindevevet og fastere hud.

Er det en trygg behandling?

Behandlingen retter seg mot huden og bindevevet under, uten kirurgisk inngrep eller forstyrrelser av hudoverflaten.

Kliniske studier dokumenterer det er en trygg behandling, og det er gjennomført flere titusener behandlinger verden over uten alvorlige bivirkninger og med fornøyde pasienter.

Behandlingen passer for alle hudtyper. En god kandidat for har gjerne mild til moderat synlig og ofte følbar slapp hud. Eksempelvis er en senket øyenbryn-linje, slapp hud på øyelokkene eller under haken blant de første tegnene på aldrende hud.

Behandlingen tar mellom 30-60 minutter avhengig av område som behandles. Man benytter seg av en applikator som legges på huden og gir punktvise målrettete ultralydbølger ned i bindevevet. Man skader ikke huden, men vil kun kunne oppleve lett rødhet og meget lett hevelse som ofte bare varer noen få timer.

Det kan føles noe ubehag under behandlingen, og hos enkelte kan det oppleves som noe smertefullt. Vi gir ofte litt smertestillende før behandling starter.

Når ser man resultat?

Du vil kunne se positive forandringer umiddelbart etter behandlingen, men det vil ta opp til 90 dager før du kan se den endelige effekten.

Andre hudbehandlinger