Aquagold

I AquaGold ampullen blandes en skreddersydd cocktail som inneholder en mengde vitaminer, antioksidanter, mineraler, micro-næringsstoffer, muskelavslappende og hyaluronsyre (fukt). Ampullen stemples ned i huden på 0,6 mm dybde og infuseres i det øverste hudlaget ved hjelp av 20 tynne hule og gullbelagte nåler.
Behandlingen er en ren hudbehandling laget for å gi huden glød og fukt. Den minsker porestørrelsen og forbedrer hudstrukturen samt gir en “plumping-effekt”.
Behandlingen kan også minske rødhet og redusere ansiktssvette.
Behandlingen vil ikke påvirke mimikken.

Behandlingen kan utføres i ansikt, på hals, på hender og på bryst. Vanligvis renses huden godt først og sprites før ampullen med AquaGold klargjøres. Deretter stemples cocktailen inn jevnt i hele huden.
Behandlingen tar ca. 15-20 minutter. Etter behandlingen vil du oppleve rødhet og varme i huden.

Varighet

Effektens varigheten fra behandlingen vil variere fra person til person avhengig av alder, biologi og hvor godt man tar vare på egen hud. Resultat som fukt og glød i huden har en lengre varighet enn resultatet på porene.
Den maksimale effekten kan oppleves opp til 14 dager etter behandling. Vi anbefaler å gjenta behandlingen hver 4-6 måned for å opprettholde resultatet.

Andre hudbehandlinger