Skinclinic Jessheim

SkinClinic er en profesjonell klinikk med fokus på hud, helse og estetikk. Vi utfører godt dokumenterte behandlinger, er opptatt av naturlige resultater og benytter oss kun av anerkjente merkevarer. Alle behandlinger utføres av kosmetisk dermatologisk sykepleier eller spesialist i estetisk medisin.

I Oslo holder vi til i fine lokaler på St. Hans haugen, Fougstadsgate 41. Vi har bra med parkeringsmuligheter, tar du buss er det kort gange fra Alexander Kjellandsplass.

Vi har alle behandlinger som beskrevet i menyen vår og i tillegg en dyktig hudpleier. Har du spøssmål om våre behandlinger eller ønsker å bestille time kan du gjerne kontakte oss via vårt konatkt skjema. Vi besvarer alle henvendelser fortløpende.

Fagpersonell Skinclinic

Linda Kristine Taraldsen

Eier & Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Linda har en bachelorgrad i sykepleie fra høyskolen i Akershus i 2011. Linda har og en videreutdanning i kosmetisk dermatologi fra hudpleieakademiet i 2014.. Linda er sertifisert på høyeste nivå innen juvederm, og har de siste årene deltatt på en rekke kongresser, kurs og konferanser i inn og utland. Linda er og utdannet klinisk spesialist i hypnoterapi i 2018

Trude Granmo Ribe

Sykepleier & Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Trude er utdannet sykepleier i 2007 og var ferdig utdannet kosmetisk dermatologisk sykepleier i 2018. Trude kurses for tiden i juvederm og hos en rekke andre leverandører for å kunne tilby deg det beste av hud, laser og injeksjonsbehandlinger. Trude er opptatt av naturlige resultater og god hudhhelse.

Dr. Adeel Anwar

Ansvarlig lege

Dr. Anwar Spesialist i estetisk medisin og ansvarlig lege hos TM & Skinclinic. Utdannet ved universitetet i Oslo. Lege i indremedisin og flere videregående kurs innenfor de fleste estetiske behandlinger. Sertifisert Teoysal og Juvedermbehandler på høyeste nivå.

Bestill Time

Her finner du oss

Skinclinic Jessheim
Storgata 11, 2050 Jessheim
Tlf: 47 24 30 36