Om oss

Fagpersonell Skinclinic

Linda Kristine Taraldsen
Eier & Kosmetisk dermatologisk sykepleier

hudpleie-spesialist-jessheim-skinclinicLinda har en bachelorgrad i sykepleie fra høyskolen i Akershus i 2011. Linda har og en videreutdanning i kosmetisk dermatologi fra hudpleieakademiet i 2014.. Linda er sertifisert på høyeste nivå innen juvederm, og har de siste årene deltatt på en rekke kongresser, kurs og konferanser i inn og utland. Linda er og utdannet klinisk spesialist i hypnoterapi i 2018

Trude Granmo Ribe
& Kosmetisk dermatologisk sykepleier

hudpleie-spesialist-jessheim-skinclinicTrude er utdannet sykepleier i 2007 og var ferdig utdannet kosmetisk dermatologisk sykepleier i 2018. Trude kurses for tiden i juvederm og hos en rekke andre leverandører for å kunne tilby deg det beste av hud, laser og injeksjonsbehandlinger. Trude er opptatt av naturlige resultater og god hudhhelse.

Dr. Adeel Anwar
Ansvarlig lege

adeelDr. Anwar Spesialist i estetisk medisin og ansvarlig lege hos TM & Skinclinic. Utdannet ved universitetet i Oslo. Lege i indremedisin og flere videregående kurs innenfor de fleste estetiske behandlinger. Sertifisert Teoysal og Juvedermbehandler på høyeste nivå.